El Club Hoquei Olot empata a l’últim sospir contra el Piera (3-3)

L’Hoquei Olot va empatar el partit de la sisena jornada de lliga a Nacional Catalana contra el Piera. El conjunt local va aconseguir col·locar el 3 a 3 en el marcador en una polèmica i últimes jugades del matx.

El Club Hoquei Olot va aconseguir empatar a l’últim sospir en el partit corresponent a la sisena jornada de lliga contra el Piera. L’equip local va fer un bon partit i durant el tram final del matx va aconseguir situar el 3 a 3 definitiu. Els groguencs no van començar de la millor manera el duel i va encaixar una diana ben aviat. Tot i això, l’Olot va aconseguir empatar i va finalitzar la primera part amb l’1 a 1 al marcador.

Miquel Ràfols, entrenador Club Hoquei Olot: “Un partit com ja pensàvem que seria. Un equip molt dur, bo, que s’ha reforçat bé. L’any passat no vam aconseguir guanyar-lo. Sabíem que seria molt complicat, i ha sigut així. Ha sigut un partit molt intens. Nosaltres no hem estat tan bé com altres dies. Ens ha faltat un punt de ritme, no hem acabat d’estar bé”.

 

Joan Doncel, entrenador Club Hoquei Piera: “Un partit molt difícil. Veníem curts d’efectius, i hem hagut de canviar la nostra manera de jugar. Dins del que cap, hem pogut aguantar bé, quan ens pensàvem que el final del partit se’ns faria molt llarg. Ja hem vist el que ha passat al final del partit. Quedaven catorze segons i ens marquen un gol”.

La segona meitat va ser molt diferent. El partit es va convertir en un joc de contraatacs. Els dos conjunts van disposar d’ocasions molt clares per avançar-se. El primer va ser l’Olot, que va trencar l’empat amb un xut potent. Els visitants van aconseguir tornar a equilibrar la balança, situant el 2 a 2 al marcador. El tram final del matx va ser molt intens. El Piera es va avançar quan faltava poc més d’un minut per al final del partit.

Tot i això, i amb el porter fora de la porteria, el Club Hoquei Olot va marcar el tercer de la tarda i va aconseguir tornar a empatar el matx. La jugada va ser molt polèmica i discutida pel conjunt visitant, que afirmaven que la bola no havia entrat dins la porteria. El partit va finalitzar i el Club Hoquei Olot va sumar un empat en un bon inici de lliga dels homes de Miquel Ràfols.