El Garrotxa Banyoles Rugbi surt derrotat del xoc contra el Gòtics (28-29)

L’Estadi Municipal d’Atletisme de Sant Roc va acollir la quarta jornada de la Divisió d’Honor Catalana de rugbi entre el Garrotxa Banyoles i el Gòtics. El conjunt local va deixar escapar l’oportunitat i l’equip visitant va capgirar el marcador en una de les últimes jugades del matx.

El Garrotxa Banyoles va perdre aquest dissabte el seu duel contra Gòtics. El conjunt de casa va perdre l’oportunitat de guanyar la quarta jornada de lliga en un partit intens. Els locals van començar adormits i van encaixar un 0 a 12 durant el primer tram del partit. Els visitants venien amb moltes ganes de guerra i ho van demostrar. Tot i això, els de casa van ser capaços de remuntar i finalitzar els primers 40 minuts amb un 21 a 17.

Adrián Gutiérrez, entrenador Garrotxa Banyoles: “Ha sido una pena, se nos ha ido al final. Hemos sabido hacer una buena lectura del partido, el descanso lo hemos llevado muy bien. Ampliamos la ventaja once puntos y al final no hemos sabido interpretar el partido y se nos ha escapado la victoria. Pero son dos puntos que nos llevamos”.

 

Jordi Villalante, entrenador Gotics: “El millor del partit és el resultat. Veníem a intentar consolidar la ratxa que portem de victòries. Vam fer un molt bon resultat davant el Lleida, i avui sabíem que seria difícil i ho ha estat. Ha sigut un equip molt combatiu, molt fort davant, amb un rugbi molt directe i ens ho ha posat molt difícil”.

La segona meitat va ser molt igualada. Els blanc-i-negres van ampliar la diferència amb un assaig, i la corresponent transformació. Tot i això, els homes d’Adrián Gutiérrez no van saber mantenir l’avantatge. El Gòtics va iniciar la remuntada amb un assaig per situar el 28 a 24. A més, una de les últimes jugades del partit va decantar la balança cap al conjunt visitant. Aquests van assolir un altre assaig per situar el definitiu 28 a 29. La jugada va ser molt discutida pel públic olotí. Els locals van intentar a la desesperada la victòria, però no van tenir temps i l’àrbitre va xiular el final del partit.