La Fira de col·leccionisme Playmobil dinamitza la nova Plaça del Mig d’Olot amb motiu de la Fira de Sant Lluc

A les 6 de la tarda hi ha previst l’acte de benvinguda de la nova plaça del Mig, remodelada amb la col·laboració dels comerços. Fins llavors, l’espai ha estat dinamitzat una fira de col·leccionisme playmobil, a més de tallers de creativitat. Olot Televisió ha visitat la plaça per copsar l’ambient que s’hi respirava.

Novament, la fira de col·leccionisme Playmobil ha tornat a Olot, formada per dues activitats: d’una banda, el mercat, amb una parada de producte nou. Per als nens i nenes s’han organitzat uns tallers de creativitat.

La fira estarà oberta als visitants fins a les 8 del vespre. L’afluència de visitants ha estat constant des de primera hora. L’activitat que ha servit per dinamitzar la nova Plaça del Mig d’Olot, un espai recentment remodelat que aquesta tarda rebrà la benvinguda dels ciutadans amb un acte especial per al qual es comptarà amb l’actuació de l’Esbart Olot.