Sis centres de la Garrotxa participaran diumenge a l’exhibició de cavalls a la plaça de braus d’Olot dins la festa de Sant Lluc

Demà diumenge, a les 11 del matí, la plaça de Braus d’Olot acollirà l’exhibició eqüestre de diferents centres que es troben a la Garrotxa i un que arribarà de Girona, una activitat que s’ha repetit els últims anys i que s’està convertint en tota una tradició. Olot Televisió ha estat en l’entrenament de doma clàssica d’alta escola que un dels centres participants va fer divendres per preparar la seva participació a l’exhibició.

Per a l’equitació es necessita molta complicitat amb l’animal. Tenir una certa connexió. Això ho sap molt bé l’Ivan Masoliver. Amb la seva família aquest any i dins la fira de sant Lluc d’Olot porten a la plaça de Braus una nova exhibició eqüestre on hi participen els 6 centres de la Garrotxa englobats a l’associació Units pel Cavall. Hi Exposaran les seves habilitats i especialitzacions.

Ivan Masoliver, President Units pel Cavall: “els diferents centres de la Garrotxa venen a representar-se a la Plaça de braus en motiu de la diada de Sant Lluc. Intentem representar en el món del cavall tots els àmbits i esports que s’hi fan”

L’Ivan està molt acostumat als cavalls. De fet de sde petit n’és tot un expert ja que a casa n’eren també amants d’aquest animal. I com sol passar a vegades, la saga continua. En aquest cas amb la Jana. És la filla de l’Ivan. Te 12 anys i igual que el pare, va començar de ben petita amb aquest art dalt del cavall.

Ivan Masoliver, President Units pel Cavall: “ja de ben petita que ja monta i és una satisfacció veure com et segueix la generació al cim del cavall”. I en podrem disfrutar i gaudir de l’exhibició eqüestre que ens farà”.

Preparar-se per una exhibició com aquesta comporta un dur entrenament que comença molts mesos abans.

Joan Pot, Entrenador de la Jana: “Una mica nerviosa, però ho farà molt bé. Ha vingut a entrenar molts dies. Hauria d’haver sigut més dies però està fent molta feina”.

Units pel cavall, prepararà entre altres, exhibicions de doma clàssica, d’alta escola, demostració de carros tirats a cavall o el Horseball.Una gimcana per als més petits i a més representaran tot allò que ensenyen els 6 centres participats per deixar-nos bocabadats a tots aquells que  s’acostin a la plaça de braus d’Olot demà diumenge

Jana Masoliver, filla de l’Ivan i genet: ” esperem que demà vingueu a l’exhibició ja que ens faria molta il.lusió. I agraïr a en Joan de Llers per que m’ha donat l’oportunitat de fer el salt”.