El Club Bàsquet Olot s’endú el derbi infantil contra el Club Bàsquet Garrotxa (54-33)

El Pavelló Municipal d’Esports va ser protagonista aquest diumenge de l’escenari d’un dels partits del cap de setmana. El conjunt infantil femení del Club Bàsquet Olot es va imposar al Club Bàsquet Garrotxa per 54 punts a 33.


El Club Bàsquet Olot es va endur aquest diumenge el derbi contra el Club Bàsquet Garrotxa. La tercera jornada de lliga prometia un gran duel entre dos grans conjunts. Les olotines van ser superiors a les blanc-i-negres durant bona part del matx. La primera meitat va ser igualada i l’equip local no aconseguia agafar grans avantatges.

Jordi Gelis, entrenador CB Olot: “Ha sigut un partit complicat. Ens ha costat molt arrencar, ens ha faltat el punt defensiu. Són infantils, per tant hi ha d’haver intensitat i intensitat. Ens ha faltat aquest punt de ‘xispa’ que ens ha fet estar igualades fins al final, que hem pogut acabar guanyant de 20. Però ens ha costat molt trencar el partit, segurament per aquesta falta de plus defensiu que no hem posat dins la pista”.

 

Joan Plantaner, entrenador CBGX: “Ha sigut un partit molt dur, intens i físic. Fins a mig partit, hem estat a dins. No hem pogut competir, més que res pel resultat, però satisfet. És anar treballant. Bàsicament a part del partit, és que aquestes noies vagin entrenant i millorant tècnicament”.

La segona meitat va anar més de cara per al conjunt local. Les noies visitants no van saber culminar la remuntada, i l’Olot ho va aprofitar per guanyar el tercer partit consecutiu. L’equip taronja està invicte aquesta temporada.