La UE Olot perd contra el Lleida Esportiu a casa per 0-1

La Unió Esportiva Olot va caure aquest diumenge a casa contra el Lleida Esportiu i suma la segona derrota consecutiva. Malgrat els jugadors de Raúl Garrido no van fer un mal partit, el Lleida va saber aprofitar les ocasions i adaptar-se a un joc travat.


Nova derrota de la Unió Esportiva Olot a la lliga. L’equip de Raúl Garrido va perdre ahir a casa contra el Lleida Esportiu, un dels equips favorits a ocupar les primeres places del grup tercer de la segona divisió b.

Des de l’inici de partit el joc ha sigut travat, amb constants interrupcions per les faltes del Lleida i poca continuïtat en el joc. Els dos equips arribaven, però cap aprofitava les oportunitats, i s’arribava a la mitja part amb taules al marcador i sense gols.

A la segona part el Lleida ha tingut una ocasió molt clara, amb un xut al pal. A partir d’aquí l’Olot ha començat a empetitir-se i el Lleida guanyava terreny, fins que ha arribat l’únic gol del partit al minut 60 i gràcies a Juan Ortuño. A partir d’aquí l’Olot ho ha intentat, però el partit es seguia aturant i l’Olot no ha sabut reaccionar, malgrat no estava jugant malament.

Gerard Albadalejo, entrenador Lleida Esportiu:”Saps que és un partit complicat, en un camp que està perfecte, ràpid, on el públic anima molt a l’equip local, i sabíem que havíem d’estar molt concentrats.”

Alan Baró, jugador UE Olot:”La primera part hem dominat al Lleida, que jo crec que ha patit per aguantar-nos; hem tingut ocasions, hem jugat bé, els hem mogut.”

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”A la segona part no hem entrat bé en el partit, hi ha hagut una fase de quinze minuts que no hem estat bé. I quan han tingut el tir el pal ens hem posat molts nerviosos i ja no hem sigut el mateix equip.”

Segona derrota consecutiva que deixa l’equip a la onzena classificació de la lliga amb onze punts, dos per sobre del descens. El proper compromís serà el diumenge que ve al camp de l’Ontinyent, que porat quatre jornades sense guanyar.