Les Preses aplega 2.000 dones, noies i nenes a la segona edició de la cursa de la dona contra el càncer de mama

Les Preses va celebrar aquest diumenge una nova edició de la cursa de la dona, que va aplegar a dos milers de participants per una bona causa: la lluita contra el càncer de mama. La cursa arribava enguany a la segona edició, però segons la organització està completament consolidada.


Aquest diumenge Les Preses va celebrar una nova edició de la cursa de la dona, que enguany arribava només a la segona edició però que ha esdevingut una prova completament consolidada. Des de les nou del matí a la plaça u d’octubre del municipi presenc es va  omplir de nenes, noies i dones per córrer contra el càncer de mama, i ajudar a la fundació Oncolliga.

Anna Sánchez, participant:”Només pel fet de saebr que és per lluitar contra el càncer de mama és una obligació venir, i un plaer participar.”

Enguany les inscripcions es van  haver de tancar una setmana abans de la celebració de la cursa, assolint dos milers de dones, dues-centes més que l’any passat i, per tant, rècord de la prova, fet totalment impensable per part de la organització quan fa poc més d’un any van tenir la idea de fer una cursa benèfica exclusivament per a dones.

Love Lopera, organització:”Estem molt contentes, no esperàvem superar el que vam fer l’any passat, arribant a 2.000 participants i havent de tancar les inscripcions una setmana abans… un èxit total.”

La cursa es podia fer corrent o caminant, i sobre un recorregut de cinc o deu quilòmetres, a més a més no era competitiva. Entre les participants, òbviament, hi havia dones que han aconseguit vèncer el càncer, i per això han volgut ser presents a la cursa.

Paca Morente:”M’agrada caminar i això s’ha de fer tot sovint, si pot ser. Jo he patit un càncer i estic molt contenta d’haver-me’n sortit. Estic feliç.

Diversió, solidaritat i hàbits saludables, un conglomerat d’emocions a flor de pell per una bona causa.

x