El Bosc de Tosca certifica amb una golejada l’única victòria garrotxina de la jornada a Segona Catalana (5-0)

A la Segona Catalana, l’única alegria per als garrotxins la va donar el Bosc de Tosca, i va ser eufòria, ja que la victòria la va aconseguir per golejada. Repassem els resultats del cap de setmana pel que fa als equips garrotxins, resultats que d’altra banda podran veure de forma més extensa al programa La Banqueta d’avui.


El Bosc de Tosca ha estat l’únic dels quatre equips de futbol de Segona Catalana que ha sumat els tres punts aquesta jornada. Ho va fer ahir per una contundent golejada de 5 a 0 contra el Marc de l’Ham davant la seva afició. Els jugadors de Joan Miquel Salavedra es mantenen quarts a la classificació. El Santa Pau va perdre 2 a 0 en la seva visita al camp del Cassà. El Sant Jaume de Llierca va caure 4 a 1 davant el Tossa, i el Besalú tampoc no va sumar cap punt al camp del Camprodon, on va perdre 2 a 0.

En bàsquet masculí, els partits dels primers equips dels clubs garrotxins es compten per victòries. El CB Olot de tercera va saber imposar-se al Palamós amb un contundent 87 a 49. El Garrotxa també va guanyar l’Amer amb un resultat més ajustat, de 76 a 68, i la Vall d’en Bas va guanyar per la seva banda el Porqueres per 69 a 55. El Club Bàsquet Olot femení de 2a Catalana, en canvi, no sap què és guanyar aquesta temporada. Aquest cap de setmana va perdre 61 a 48 a la pista del Tona. L’equip femení de la categoria infantil va guanyar, en canvi, 54 a 33 al Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc. El Club Hoquei B-Sensible va sumar aquest cap de setmana el seu primer empat, 3 a 3 contra el Piera. Els olotins es mantenen líders amb un inici de lliga amb majoria de victòries, un partit perdut i un empat. El Club Tennis Taula va guanyar 4 a 2 a l’Escala, una victòria important abans d’encarar el seu triple desplaçament al País Basc. En rugbi, el Garrotxa Banyoles va perdre per poc contra el líder de la lliga, els Gòtics, 28 a 29. El Club Vòlei Olot no va tenir sort aquest cap de setmana, amb derrotes tant per al primer equip masculí com el femení. En waterpolo, el Club Natació Olot sí que es va endur la victòria de la seva visita a La universitat Autònoma, 12 a 13.