Més de 100 aficionats als jocs d’ordinador participen a la 14a Volcànica LAN Party

Més d’un centenar d’aficionats als jocs d’ordinador i les noves tecnologies s’han trobat aquest cap de setmana al recinte firal d’Olot en el marc de la 14a edició de la Volcànica LAN Party. L’esdeveniment ha crescut en participants i ha estrenat un espai de jocs ‘retro’ obert a tot el públic.


Els amants de les noves tecnologies s’han donat cita aquest cap de setmana a Olot. El recinte firal ha acollit la catorzena edició de la Volcànica Lan Party.  Aficionats del món tecnològic han pogut competir, jugar i fer caliu en un espai que edició rere edició recull més participació. Enguany la xifra màxima ha estat de 120, superior a la de l’any anterior

David Casals, membre fundador Volcànica:”En aquesta edició estem tenint més gent de fora de la comarca que no pas de la Garrotxa

Entre jocs de nova generació, els assistents també han pogut conduir virtualment, això si, un vehicle 4×4. Equipats amb ulleres de realitat augmentada es podia tenir la sensació d’estar al volant del vehicle. També hi ha hagut un espai per a la nostàlgia amb jocs de temps passats.

Tot i l’augment de participació, des de l’organització troben a faltar recolzament per part  de les institucions assegurant que potencien més el turisme familiar i no tant actes com la Volcànica de temàtica tecnològica.

David Casals, membre fundador Volcànica:”La nostra comarca és complexa en aquest tema perquè es potencia més al turisme familiar que no pas aquestes altres propostes, com la nostra. No trobem impediments, però tampoc el recolzament necessari per créixer.”

Un cap de setmana rodó per els fans dels jocs d’ordinador clàssics, moderns i inclús per tastar el futur dels videojocs.