Olot dona la benvinguda a la renovada Plaça del Mig amb l’esperança que esdevingui un nou espai per a la dinamització del centre de la ciutat

Aprofitant l’afluència de visitants de la Fira de Sant Lluc, l’Ajuntament d’Olot va voler presentar al públic la remodelació de dos espais importants per a la ciutat. La primera fase de la residència Sant Jaume d’Olot va presentar-se ahir amb una jornada de portes obertes que va atreure mig miler de persones. La remodelada plaça del mig va inaugurar-se per la seva banda dissabte.


Un seguit de parlaments per part dels actors principals de les diferents parts implicades i una actuació de dansa d’arrel tradicional a càrrec de l’Esbart d’Olot van servir per donar la benvinguda a la remodelació de la Plaça del Mig. A simple vista, els ciutadans poden veure les millores que s’han fet pel que fa al paviment i l’ordenament dels diferents elements que conformen l’espai. Les obres, però, també han servit per acabar amb els problemes de filtracions i humitats que patien els veïns.

La remodelació de la plaça del Mig ha comptat amb la implicació dels seus veïns. L’equip de govern té l’esperança que després de la remodelació la plaça del Mig esdevingui un nou punt d’atracció per a la dinamització del centre de la ciutat. La benvinguda a la nova plaça del Mig va ser una de les dues presentacions de remodelacions al centre de la ciutat, juntament amb la jornada de portes obertes que es va fer a la residència Sant Jaume que va atraure mig miler de persones.

Deixa un comentari