El president del Bosc de Tosca diu que el club es troba al màxim de les seves possibilitats en número d’equips i futbolistes

L’Escola de Futbol Bosc de Tosca va presentar diumenge els seus equips per a la nova temporada. En total, l’estructura del club aplega a 25 equips, a més de dos filials. Segons el seu president, Xevi Cros, el Bosc de Tosca està al seu límit màxim de futbolistes.


El Bosc de Tosca és el club que més fitxes agrupa de tot el futbol garrotxí, amb 260 futbolistes i 25 equips diferents, un d’ells sumat aquesta darrera temporada. A més, l’entitat compta amb dos filials, el Joanetes i el Sant Privat, que permeten donar sortida als joves jugadors. Diumenge, tots ells es van presentar davant la seva afició, en un club familiar que té molt bona sintonia entre tots els seus membres. Però el Bosc de Tosca està arribant a la seva màxima capacitat: disposa de dos camps, un de gespa artificial i un de natural, a més de quatre vestidors; el club fa equilibris exprimint al màxim les seves instal·lacions, però assumeix que els queda poc marge de creixement.

Xevi Cros, president del CEF Bosc de Tosca: “Sabem que estem al màxim de les nostres possibilitats, i tot i que hem sumat un nou club, ens trobem al límit del que podem cobrir per desenvolupar una bona activitat esportiva”.

L’equip de Les Preses es marca com a objectiu gaudir del futbol i fer-ne gaudir als seus components. D’altra banda, espera assolir la permanència a totes les categories, per seguir creixent com a club.