El Departament d’Ensenyament allarga fins al proper 31 d’Octubre la matrícula a l’Escola Oficial d’Idiomes d’Olot

El Departament d’Ensenyament ha allargat fins al proper 31 d’octubre la data d’inscripció a tot Catalunya de l’Escola Oficial d’Idiomes.  A Olot l’Escola mantindrà els 6 cursos del nivell C1 d’anglès que és el màxim nivell que s’estudia a Catalunya. El centre també ofereix 3 cursos més de francès i alemany.


L’Escola Oficial d’Idiomes d’Olot mantindrà els 6 cursos de nivell C1 d’Anglès el proper curs. Aquest nivell és el màxim que s’estudia a tot Catalunya. Es per això que des del centre estan molt satisfets de la oferta formativa en idiomes a la ciutat. Per al estudiants interessats en matricular-se a aquest nivell d’anglès i que tinguin el certificat B2 de l’escola oficial d’idiomes que hagi sigut expedit abans del 2018 hauran de fer una prova d’ordre per a l’assignació de places.

L’Escola Oficial d’Idiomes imparteix també 3 cursos  de francès i alemany. Una oferta que dota la comarca d’un bon nivell en l’estudi de  llengües estrangeres

Salut Martí, Directora Escola Oficial d’Idiomes d’Olot: “Jo penso que no està gens malament el fet de tenir el nivel C1. De fet aquí a la Garrotxa tenim el nivell aquest, el C1 que és el màxim que s’estudia a tot Catalunya amb anglès, vull dir que no està malament”

El departament d’ensenyament ha allargat la data d’inscripció a tot Catalunya fins al proper 31 d’Octubre el que permetrà a l’Escola Oficial d’Idiomes d’Olot recollir més alumnes per als cursos ofertats enguany.

x