La CUP d’Olot votarà en contra dels pressupostos ja que considera que caldria fer més inversió en el Nucli Antic

La CUP d’Olot també votarà en contra dels Pressupostos d’Olot pel 2019. Els cupaires coincideixen en dir que l’Espai Cràter no és prioritari, ja que és una inversió que hipoteca l’Ajuntament i que, creuen, no garanteix el retorn cap a la ciutat. Els membres de la Candidatura d’Unitat Popular consideren que el gruix d’inversió caldria destinar-lo al nucli antic, que cal donar més importància a la regidoria de Serveis Socials i menys a la de turisme. Pel que fa a les ordenances, la CUP subratlla que moltes de les aportacions que han fet han estat ben acollides, i per aquest motiu, a falta encara de la decisió de l’assemblea, es decantarien en abstenir-se.

Raül Massanella, regidor de la Cup Olot: “Projectes de ciutat que no son els nostres, inversions que no son les que nosaltres faríem, partides que nosaltres col·locaríem, que no hi son i les trobem a faltar. Això provoca que haguem de tenir un vot contrari. Per nosaltres és molt important el nucli antic i hi destinaríem el gruix de les inversions”

Deixa un comentari