Marcel Lázara i Júlia Arrey actuen a Riudaura en el marc del Circuit Folc 2018

Aquest diumenge Riudaura va acollir el primer dels concerts del Circuit Folc. Júlia Arrey i Marcel Lázara, ex membre del grup Txarango, van portar els seus aires brasilers a la plaça dels Tiradors.


Riudaura s’ha sumat per segon any consecutiu al Circuit Folc, un cicle musical itinerant impulsat per la revista Enderrock. L’objectiu de la iniciativa, que aquesta tardor ha programat més d’una vintena de concerts a tot Catalunya, és fer arribar  aquest estil musical a tot el territori en actuacions de més petit format.

Eduard del Valle, organització: Aquí a Riudaura és el segon any. És molt agraït poder tenir els músics tan a prop i poder formar aquest petit nucli de música i de folk. Ens dóna la oportunitat de poder portar aquí músics bastant destacats.

Aquest diumenge al migdia la plaça dels Tiradors de Riudaura va acollir la primera matinal de música, que va obrir el grup local Aram. Després va ser el torn del grup convidat, el duet viatger format per l’ex Txarango Marcel Làzara i Júlia Arrey. Acompanyats de Pol Parera a les percussions, van portar a la Garrotxa el seu nou projecte, inspirat en el viatge en bicicleta que han fet pel Brasil.

El proper diumenge 28 d’octubre a les 12h del migdia tindrà lloc el segon concert del cicle, que va haver d’aplaçar-se per la pluja, a càrrec de la banda femenina Balkan Paradise Orchestra.

 

x