No hi ha acord perquè ERC d’Olot voti a favor d’uns pressupostos on creuen que hi manquen polítiques socials, de suport als barris i d’habitatge

Els pressupostos d’Olot per al 2019 es portaran a votació al ple d’aquest dijous. Una votació per a la que Esquerra d’Olot ja ha anunciat que, de moment, no hi ha acord perquè el partit hi voti a favor. La formació creu que l’equip de govern del PDECat dedica molts esforços a l’Espai Cràter i pocs a polítiques socials, de suport als barris i d’habitatge, que són les prioritats dels republicans.


Esquerra Republicana de Catalunya a Olot, ara per ara, votaria en contra dels Pressupostos per al 2019 que els ha presentat l’equip de govern d’Olot. El partit considera que són uns pressupostos on es prioritza la creació de l’Espai Cràter, fet que per a els republicans no és una prioritat i creuen que caldria donar més importància a les polítiques socials, d’habitatge i de suport als barris.

Anna Barnadas, portaveu ERC Olot: “És cert que portem dies parlant amb l’equip de govern. Ara mateix no hi ha un acord perquè no veiem per enlloc que aquestes siguin les seves prioritats. Nosaltres en aquests pressupostos el que veiem és que tenen una prioritat, que és l’Espai Cràter. I aquesta no és la nostra prioritat”

Esquerra considera que l’Espai Cràter és un projecte que hipotecaria la tresoreria i finançament de l’Ajuntament d’Olot de cara als propers anys i que per tant és un equipament que s’ha de tirar endavant en el proper mandat.

Tot i que a hores d’ara no hi ha un acord, els republicans segueixen oberts a la negociació.

Anna Barnadas, portaveu ERC Olot: “Nosaltres fins l’últim moment estarem treballant, sempre que l’equip de govern vulgui continuar-ne parlant, per assolir el que per nosaltres serien uns pressupostos bons per a la ciutat.

Esquerra creu que fins dijous encara hi ha temps per arribar a un acord que podria ser abans de la votació d’aquest dijous o després, de cares a altres plens, si els pressupostos no s’aprovessin en aquesta primera votació.

x