Olot en Comú valora positivament que s’incloguin algunes de les seves propostes en els pressupostos del 2019

Pel que fa a Olot en Comú, el seu Portaveu Xavier Garcia, ha explicat que estan a prop d’arribar a un acord amb l’equip de govern, tot i que prendrà una decisió definitiva aquest dimecres. Valoren positivament que s’hi incloguin algunes de les seves propostes, com són l’elaboració d’un estudi per la piscina coberta, l’augment de la partida per als barris de Sant Miquel i el Nucli Antic i que es segueixi treballant en l’aplicació de la tarifació social.

Xavier García, Portaveu Olot en Comú Aj. Olot: “d’entrada ens accepten una reivindicació que hem fet forta durant tot el mandat que és la piscina coberta, per tant introdueixen en el pressupostos que es faci el projecte de la piscina i per tant hi ha una partida de 100.000 euros. També estem acabant d’acordar el que està previst cada any pels PIAMS de Sant Miquel i del nucli Antic s’hi puguin incrementar en 50.000 euros cada un d’aquests dos PIAMS i que passi de 150 o 200 mil euros. També és possible que arribem a un acord aquí i una altre reivindicació nostra que aquesta en tot cas no ens l’accepten per aquest any però diuen que si governen en el proper m,andat, que espero que no, es pugui aplicar per al proper mandat que és el de la tarificació social”.