Un jove ha mort aquest dimarts a la tarda en un accident de trànsit a Olot

Un motorista menor d’edat ha mort aquesta tarda en un accident de trànsit a Olot, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. El Sistema d’Emergències Mèdiques ha rebut l’avís sobre les 15.10 de la tarda d’un xoc entre un cotxe i una motocicleta a la carretera de Riudaura. A resultes del sinistre, el jove conductor de la motocicleta ha resultat ferit de gravetat. Els serveis d’emergències no han pogut fer res per salvar la vida del jove, que ha mort abans d’ingressar a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa on se l’havia decidit traslladar, segons ha confirmat el centre hospitalari. Fins al lloc dels fets s’hi han traslladat dues unitats terrestres del Sistema d’Emergències Mèdiques i una dels Bombers de la Generalitat, a més d’un helicòpter medicalitzat.

x