ALDI reobre les seves portes amb una superfície ampliada de venta i una presentació de productes més moderna

El supermercat ALDI ha reobert les seves portes a Olot, després de tres mesos on ha remodelat la superfície comercial on està instal·lada. La inauguració del nou centre, el 13è de la demarcació de Girona ha generat una gran expectativa.


Des del 2004 ALDI té presència a la ciutat d’Olot, però durant tres mesos la superfície comercial ha viscut una remodelació integral per tal d’adaptar el centre a la oferta que ofereix l’establiment. Des d’avui, ALDI ha tornat a obrir les seves portes, amb una gran expectació que ha omplert el supermercat des de primera hora. Ara el grup ofereix una sala de ventes més àmplia, amb un mobiliari més actualitzat i una presentació de productes diferent.

Alexandre Pagès, responsable expansió ALDI Catalunya i Balears: “Vam obrir amb una botiga petita, però l’hem anat renovant fins a arribar als 1.200 metres quadrats de sala de ventes i més de cent places d’aparcament, per adequar-la a l’actual oferta comercial d’ALDI”

Aquest matí, els directius de l’empresa han acompanyat part de l’equip de govern d’Olot en una visita personalitzada per la superfície. Amb la reinauguració, ALDI amplia la seva plantilla amb 5 nous llocs de treball, i amb la remodelació de la superfície comercial ha millorat els accessos del pàrquing. El supermercat obre de dilluns a dissabte, de 9 del matí a 9 del vespre.