Els equips femenins de la Unió Esportiva Olot s’assenten a la dinàmica competitiva entrenats per jugadores del primer equip

Els equips femenins de la Unió Esportiva Olot es troben en plena dinàmica esportiva: des del club es considera que les diferents formacions s’han assentat a la competició, i comencen a veure els fruits del seu treball. Moltes de les jugadores del primer equip dirigeixen aquest any a les plantilles més petites, afavorint la seva entrada en l’estructura tècnica de l’entitat.


La Unió Esportiva Olot ha viscut un bon cap de setmana, pel que fa als seus equips femenins: gairebé totes elles van guanyar els partits, excepte el sènior, que va empatar a 4 al camp del Mataró. Tot i ser un fet circumstancial, des del club es considera que les diferents formacions es van assentant a la competició. A excepció de les grans totes les futbolistes estan entrenades per jugadores del primer equip, un aspecte positiu per la inclusió de les noies en l’estructura tècnica de la secció.

Moi Dubé, coordinador esportiu dels equips femenins de la Unió Esportiva Olot: “Hem sumat un equip més aquest any, i tenia la seva dificultat, amb entrenadores noves; gairebé totes elles són del primer equip i és una alegria, perquè així també s’introdueixen en l’estructura tècnica de la secció”.

Pel que fa al primer equip, després d’una mala arrencada porta una bona dinàmica en els darrers partits. Abans de la seva jornada de descans, es troba instal·lat a la meitat de la classificació amb 8 punts en sis enfrontaments.

Moi Dubé, coordinador esportiu dels equips femenins de la Unió Esportiva Olot: “El primer equip va patir al principi. Les dues derrotes inicials ens van posar a lloc, però portem quatre jornades imbatuts, i creiem que estem fent un bon treball”.

Prop d’una seixantena de jugadores formen part aquesta temporada dels equips femenins de la Unió Esportiva Olot.