Es completa el trasllat dels 17 usuaris de la unitat de convivència de la residència Sant Jaume d’Olot

Dilluns a la tarda va començar el trasllat dels primers residents al nou espai de la primera planta de la residència de Sant Jaume d’Olot, després de les obres de renovació. Consisteix en una unitat de convivència permetrà als residents tenir una major autonomia. A principis d’any s’iniciarà una prova pilot per a la implantació d’aquest nou model, gairebé únic a les comarques gironines.


Dilluns va ser el dia. Després de mesos d’obres, els 17 residents de la residencia Sant Jaume d’Olot van poder començar a instal·lar-se i passar la primera nit en aquest espai adaptat a les seves necessitats. L’obra busca una millor autonomia dels residents. Un primer dia mogut amb sentiments a flor de pell. Amb nervis i moltes ganes d’estrenar unes instal·lacions completament noves.

Tot plegat a través d’un pla pilot que es portarà a terme al centre que permetrà afinar encara més en el detall de les necessitats de cada un dels residents. Un procés que pot ser llarg però que acabarà beneficiant el model que busca la màxima comoditat i autonomia dels residents al centre.

Les obres de millora els permeten cuinar, mirar la televisió, passejar i passar una bona estona jugant al Bingo. El benestar dels residents és tota una prioritat i tot i que potser hauran de passar encara uns dies per acabar d’anar-se adaptant al nou espai, l’estrena de l’espai posa la primera pedra per a consolidar el model de futur dels espais per a la gent gran.