L’atleta de Montagut Pol Espinosa clou la seva millor temporada amb una plata a l’Europeu de duatló per edats

El duatleta de Montagut Pol Espinosa ha tancat la millor temporada de la seva carrera esportiva. L’esportista va aconseguir la medalla de plata en grups d’edat de 20 a 24 anys en el campionat europeu de duatló d’Eivissa, celebrat dissabte, el seu resultat més destacable fins al moment.


Des dels 10 anys que competeix en duatlons, i comença a fer-se un nom en l’especialitat: és Pol Espinosa, un esportista de Montagut que competeix amb els colors del Club Natació Banyoles, i que ha tancat un 2018 brillant, esportivament parlant, per les medalles que ha aconseguit durant la temporada. Campió de Catalunya de duatlons, subcampió català de duatlons de muntanya, i ara subcampió europeu en grups d’edat de 20 a 24 anys, el resultat més destacat fins al moment. Espinosa va aconseguir la plata continental a Eivissa el passat dissabte, al completar el recorregut amb un temps de 54 minuts i 11 segons, a només tretze segons del guanyador, el britànic David Pearson.

Amb la plata, Espinosa creu que ha completat la millor temporada de la seva trajectòria en un esport que va començar a practicar per la tradició familiar.

Ara, l’atleta de Montagut ja posa la vista en la preparació del proper classificatori del Campionat d’Espanya de duatló, que l’ha de permetre tornar a competir per un lloc al podi de l’Europeu de l’any vinent.

 

x