El cor juvenil Gaia oferirà dissabte a la nit un concert espectacle íntim als Caputxins d’Olot

Dissabte a la nit els Caputxins d’Olot acollirà el concert espectacle íntim del cor juvenil Gaia. El concert inclourà música pop i comercial de tots els temps en un format de proximitat amb el públic pel qual se’n faran 2 sessions. El repertori ha estat escollit entre tots els components del cor


 Dissabte a la nit a l’Església del Sagrat Cor els Caputxins d’Olot acollirà el concert espectacle del cor juvenil Gaia. Un concert especial i íntim com els mateixos membres del grup el defineixen. I és que la característica principal del concert és l’aproximació dels components del grup amb el públic que es situarà al voltant del mateix. El cor porta una trajectòria de 15 anys i un dels elements característics que els fa d’alguna manera únics és que el repertori surt del consens dels integrants.

Joan Asín, director Cor Juvenil Gaia: “Nosaltres tenim una manera de treballar que és molt diferent del que ens tenen acostumats la resta de cors ja que el repertori el trïen elles, entre tots i cadascú fa la seva proposta i ja l’any passat quan vam iniciar el curs ens vam reunir com fem sempre i vam acordar en base a les propostes el repertori”.

Un repertori variat que al cor juvenil Gaia preparen amb intensitat. Tant la música com la posada en escena

Joan Asín, director Cor Juvenil Gaia: “Amb aquestes edats cambien i de les que hi ha ara pràcticament ja no queden cap de les que van començar però el curs el treballem la veu, treballem la posat en escena, treballem l’expressivitat, la gestió de les emocions i com ho apliquem a les cançons”.

El concert tindrà dues sessions. Una a dos quarts de 6 de la tarda i l’altre a dos quarts de 9 del vespre per donar cabuda al màxim de públic possible. Oferirà temes de la música pop i comercial des dels anys 60 fins a l’actualitat.

Deixa un comentari