La Unió Esportiva Olot visita el camp de l’Ontinyent amb el dubte de si podrà disposar de Barnils

La Unió Esportiva Olot juga diumenge a Ontinyent, un equip similar als dirigits per Raúl Garrido, i que també vol trobar de nou la victòria després de diverses jornades. El tècnic olotí té la baixa del defensa Jose Martínez, i el dubte de Barnils per afrontar aquest partit.


L’Olot intentarà tornar a sumar de tres en tres a Ontinyent; l’equip valencià s’enfrontarà diumenge als jugadors vermells, amb sensacions similars: els dos últims partits els dos conjunts els han saldat amb derrotes. L’entrenador Raúl Garrido adverteix que es trobaran amb un equip amb experiència a la categoria, i que pot complicar molt el joc de la Unió Esportiva Olot.

Raúl Garrido, entrenador de la Unió Esportiva Olot: “Són jugadors experimentats de la Segona B, els conec bé. Són molt competitius, saben el que costa guanyar un partit a la lliga i aniran a mort, no en tinc cap dubte”.

Després del partit contra el Lleida Garrido vol tallar d’arrel les sensacions amargues que va deixar el seu equip durant un tram de la segona part. El tècnic espera solucionar els moments on l’Olot perd el domini del joc.

Raúl Garrido, entrenador de la Unió Esportiva Olot: “No estaríem a meitat de classificació si no creguéssim en nosaltres: davant hi ha equips difícils i hem d’evitar desconnectar-nos dels partits perquè això complica guanyar els enfrontaments”.

El partit al camp de l’Ontinyent serà a les 12 del migdia de diumenge, i l’Olot l’haurà d’afrontar sense Jose Martínez i amb el dubte de Barnils després d’haver passat la setmana amb molèsties físiques.

x