L’Atlètic Olot torna a desenvolupar el seu futbol base i espera tenir prou jugadors per competir a les lligues del Consell Esportiu

L’Atlètic Olot ha iniciat de nou la seva escoleta: després de dos anys sense futbol formatiu, el club taronja ha tornat a impulsar la base amb un projecte educatiu propi. De moment tenen sis futbolistes, però esperen que hi hagi més nens que es sumin a l’Atlètic.


L’Atlètic Olot sempre s’havia identificat com un club de futbol on la formació era la seva principal raó d’existència, però fa dos anys l’equip taronja va deixar de tenir base davant la situació crítica que passava l’entitat. Un cop estabilitzat el club, la junta vol tornar a impulsar el futbol formatiu, i des d’aquesta temporada ja disposa de sis nens i nenes que entrenen a les instal·lacions del Morrot sota els colors de l’Atlètic. Per tal d’impulsar de nou la base, des del club s’ha ideat un projecte dissenyat per un psicòleg esportiu, que combina l’apartat lúdic i el tècnic.

Joel Plana, entrenador de la base de l’Atlètic Olot: “Són nens molt joves que no han jugat mai a futbol. Ara aprenem a tocar la pilota, les normes, exercicis molt bàsics per entendre el funcionament de l’esport.”

Joaquim Roldán, membre de la junta directiva de l’Atlètic Olot: “Vam contractar un psicòleg esportiu per dissenyar una metodologia que seguís la filosofia del club, on el futbol fos el vehicle que permetés aprendre aspectes de la vida a través de la vessant lúdica”.

L’objectiu de l’Atlètic Olot és intentar aglutinar més futbolistes petits per tal de poder començar a competir a les lligues que organitza el Consell Esportiu de la Garrotxa.