200 participants desafien el mal temps a la cursa d’orientació Rogaine de Sant Feliu de Pallerols

Aquest cap de setmana Sant Feliu de Pallerols va celebrar la cursa d’orientació Rogaine 3 Valls. 200 persones van desafiar el fred i la pluja per lluitar per la victòria en les disset classificacions repartides en tres proves, de 3, 6 i 9 hores respectivament.


Dos centenars de persones van desafiar la intensa pluja per participar a la cursa d’orientació Rogaine 3 Valls, que es va dur a terme aquest dissabte a Sant Feliu de Pallerols, organitzada per l’Assocaició Esportiva Gastant Keks. La prova es duia a terme per equips i sota tres temps de marge per completar el recorregut.

Agnès Vilanova, membre Associació Esportiva Gastant Keks:”Estem molt contents d’haver arribat a les 200 persones, són molts equips això. I a l’hora de la veritat ningú s’ha fet enrere. Està clar que amb aquest temps més inscripcions no hem tingut, però a les 9h han vingut els 14 equips que s’hi havien apuntat; a les 3h un 90% dels participants i a les 6h ha acabat venint molta gent, també.”

Amb brúixola i mapa en mà, l’objectiu de la prova era aconseguir el màxim de balises possibles durant un marge de temps, segons la prova en què es participés, en el cas de la Rogaine 3 Valls de 3, 6 o 9 hores, de manera que l’equip que trobava més balises era el qui aconseguia més punts per formar la classificació final.

Els vencedors en la prova popular de tres hores en categoria masculina van ser l’equip ‘Esperant la neu’, mentre que les millors en la prova femenina van ser les ‘Germanes Gil’, i el ‘Collonuts’ en les tres hores mixtes.

Les altres dues proves, les de 6 i 9 hores, eren puntuables per a la Copa Catalana. En les sis hores els millors van ser els ‘Raiverd’, mentre que en dones l’equip ‘La figa t’auela’ es van endur la victòria. Finalment les guanyadores de la prova llarga van ser les ‘Correcaminos’ en dones i ‘Els aligots Tierra’ en homes. En total es van establir 17 classificacions repartides per categories i modalitats.

Un repte, doncs, pels 200 atrevits que van ignorar la pluja i el fred que no els hi va posar gens fàcil per guanyar o completar aquesta dura cursa d’orientació.