L’Ajuntament d’Olot ret un homenatge al CPA Olot amb motiu del seu 12è or mundial

El Saló de plens de l’Ajuntament ha tornat a acollir una vegada més el reconeixement al Club Patinatge Artístic d’Olot. La Ciutat ha volgut aprofitar el 12è títol del seu palmarès aconseguit al campionat del Món disputat a França per posar de relleu la feina feta i la representació que aporta a la ciutat i la comarca una fita i un club com aquest.


Les components de l’equip totes al complet, han rebut aplaudiments dels molts assistents que han volgut acompanyar-les en aquesta ocasió tant especial. Però no ha estat gens fàcil arribar fins aquí.

Ricard Planiol, entrenador CPA Olot: “El campionat d’Espanya ens va donar un punt d’inflexió per posar-nos les piles tots plegats”.

Si una paraula pot definir el projecte del Club Patinatge Artístic Olot és el de família. La suma d’esforços fa del club garrotxí un molt bon exemple.

Anna Quintana, capitana CPA Olot: “Jo només volia fer incís a la paraula “família, que l’hem dit tots. Fa molts anys que l’anem dient, però que jo crec que és la realitat d’aquest equip i aquest club”.

També hi ha hagut moment per reivindicar el reconeixement d’esportistes d’elit a les que fan modalitat de xou. També un clar símbol dels valors que impregna el club en la ciutat.

Josep Sagués, president CPA Olot: “Tant de bo, en un present no molt llunyà, les institucions del nostre país facin el pas, i reconeguin definitivament la condició d’esportistes d’elit o d’alt nivell a les patinadores de xou”.

 

Josep Mª Corominas, alcalde d’Olot: “Aquestes coses que aporteu a la ciutat com a exemple són molt valuoses. Hi haurà molta altra gent que us veurà, ho incorporarà en la seva manera de fer i us servirà molt de cara al futur”.

Ara toca seguir lluitant per encarar una nova temporada plena de reptes i segur que de molts altres títols i satisfaccions