Sant Jaume de Llierca inicia trobades perquè les empreses del Pla de Poliger comparteixin coneixement i resolguin problemàtiques

Sant Jaume de Llierca ha iniciat una sèrie de trobades entre empreses del Pla de Poliger l’objectiu de les quals és compartir coneixement i resoldre problemàtiques. Les reunions són organitzades des de Dinàmig i també s’ha fet en polígons industrials d’Olot i la Vall de Bianya.

Jordi Cargol, alcalde Sant Jaume de Llierca: “Vam iniciar un treball, un projecte que consisteix a implicar totes les empreses del polígon del Pla de Politger, a partir de l’oferiment que ens va fer l’agència DinàmiG, aprofitant també l’experiència, en un cas d’èxit, que hi ha també a la Vall de Bianya”.
Carme Busquets, tècnica d’empresa i emprenedoria de DinàmiG: “Les empreses decideixen quins problemes tenen, com els volen resoldrem, els prioritzen i els executen. Nosaltres estem en aquesta fase de definició”.

Un dels temes tractats a Sant Jaume és la renovació de la senyalització al polígon, el qual les empreses veuen necessari.

Joan Josep Galeote, director comercial de Redoil: “El projecte que han començat DinàmiG i l’Ajuntament ens ha anat perfecte per conèixer-nos entre totes les empreses. A més, podem desenvolupar coses que fins ara no podíem fer soles. Per exemple, ara estem fent un projecte de senyalització del Pla de Poliger. Últimament està molt malament i tenim problemes amb el trànsit i amb el desenvolupament del transport que ens arriben a les empreses”.

Una manera, doncs, de dinamitzar les relacions entre les empreses del polígon per així millorar-les.

Deixa un comentari