El Cros d’Olot celebra la seva 23a edició amb un total de 15 sortides sota una intensa pluja

La 23a edició del Cros d’Olot va tenir lloc aquest diumenge al matí al paratge de les Tries. L’esdeveniment organitzat pel Club Natació Olot no va comptar amb una participació destacada, a causa de la intensa pluja que va caure al llarg de tota la matinal. La prova va ser el tret de sortida del curs de la disciplina a la demarcació de Girona, que s’utilitza per puntuar al rànquing comarcal d’atletisme de la Garrotxa.

Joan Domènech, vicepresident esportiu CNO: “Generalment aquí a Olot sempre som la primera jornada. Això ens porta poder veure l’estat de forma de la gent. Aquest any, pel que sigui, el temps no ens ha respectat gaire. Però ho tenim ja tot en marxa”.

El matí va arrencar quan faltaven deu minuts per les deu del matí. Els diferents recorreguts es van realitzar al voltant de les instal·lacions del CNO. El Cros va comptar amb un total de quinze sortides, classificades segons la categoria dels atletes. De fet, l’organització va considerar important anar introduint les categories inferiors en mica en mica al món de l’atletisme. Tot i això, la cursa absoluta va ser la prova principal.

Joan Domènech, vicepresident esportiu CNO: “Exactament tenim en Jonathan Romeo i en Nan Oliveres. Esperàvem l’Àngel Mulleras que, al final, no ha pogut venir. Però sí que tenim atletes de primer nivell nacional i internacional”.

El mateix Nan Oliveras va sumar una altra victòria al seu palmarès i Jonathan Romeo va quedar en segona posició. El Cros d’Olot és probablement un dels més durs i exigent del circuit. La competició, una de les més dures del calendari, també va servir per recordar la figura de Miquel Àngel Chorrero, històric membre de la secció d’atletisme del Club Natació Olot.

x