La UE Olot suma un punt contra l’Ontinyent (0-0) amb un gran joc a la primera meitat, però suma tres jornades sense marcar

Un punt més per la Unió Esportiva Olot a la lliga, després de l’empat a zero aquest diumenge al camp de l’Ontinyent. Els jugadors de Raúl Garrido van completar un bon partit però van estar faltats d’encert, com ja ve passant en les últimes tres jornades. Amb aquest empat es manté a la part mitja de la taula en una classificació molt igualada.


La Unió Esportiva Olot torna de València amb un punt sota el braç, després d’empatar a zero contra l’Ontinyent a la desena jornada de lliga al grup tercer de la segona divisió B.

Els jugadors de Raúl Garrido van aconseguir rascar un punt a domicili en un partit en què va tenir ocasions però no va saber trobar el gol. Sobretot a la primera part, quan l’equip va jugar millor, amb un parell d’ocasions perilloses d’Héctor i Nierga, i el gran joc del juvenil Lluís Aspar, que ahir tornava a ser titular. A la segona part, hi va haver menys ocasions i el partit es va anar difuminant, per acabar amb el mateix resultat que es començava. La bona notícia va ser el retorn al terreny de joc de Marc Cosme, lesionat els últims tres mesos.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “Jo crec que hi ha hagut una fase a la priemra meitat que hem sigut dominants amb pilota, hem tingut possecions llargues i bones. I sí que és veritat que a la segona part s’ha trencat el partit i hem fet un anada i tornada a però en general l’equip ha sabut manejar en els diferents registres: ha jugat quan ha pogut i quan ha tocat defensar ho hem fet molt bé.”

Miguel Ángel Mullor, entrenador Ontinyent CF:”Crec que han sigut dues parts molt diferents. a la primera ells han estat més protagonistes que nosaltres, després també és cert que hem fet algun ajustament al mig del camp, que ens esatven generant molt de perill en aquesta zona del camp en aquell moment, i el canvi de sistema ens ha beneficiat i hem aconseguit igualar una mica les forces.”

Bon joc i falta d’efectivitat, i és que amb aquesta és la tercera jornada consecutiva sense fer diana a porteria. Amb aquest empat segueix a la part mitja de la taula, tot i que la lliga està molt i molt igualada. La setmana que ve partit complicat contra l’Hèrcules, segurament el millor equip de la categoria.

x