Les Preses celebra la 5a Rua de Hallowen entre carbasses, esquelets i castanyes

Els més petits van poder gaudir el dissabte a la tarda a Les Preses de la cinquena edició de la Rua de Hallowen, un acte terrorífic on no hi van faltar els esquelets, les carbasses i les castanyes, per tal de celebrar l’arribada de la tardor i del fred.


Aquest dissabte Les Preses va celebrar l’arribada de la tardor amb una nova edició de la Rua de Hallowen, que arribava enguany a la número cinc, en el sí d’una activitat familiar però especialment enfocada als més petits.

Desenes de nens i nenes es van aplegar a la pista poliesportiva per després anar al centre cultural completament disfressats per tal de fer por a tothom qui es trobessin pel seu davant. Des d’esquelets, a monstres terrorífics; a bruixes que lluïen els seus vestits i fins i tot morts vivents. Una tarda de diversió pels més petits que van poder gaudir entre castanya i castanya. També hi havia instal·lat un fotocol d’allò més terrorífic, amb carbasses, aranyes i molt més.

La majoria de nens es van muntar els seus propis jocs pel seu conte, d’altres en canvi necessitaven anar acompanyats dels més grans per no caure en pànic una de les nits de més temor de l’any. Durant l’acte també es va dur a terme el concurs de disfresses, tot per celebrar l’arribada del fred entre enigmes i encanteris.