El Besalú es fa fort a casa amb la segona victòria de la temporada

El cap de setmana ha donat poques alegries a l’esport garrotxí. En futbol, molts partits han hagut de ser ajornats pel mal temps, però destaca la victòria del Besalú contra el Porqueres. Qui segueix com un tro és el Club Natació Olot de waterpolo, que encara no sap el que és perdre un partit.


La pluja del cap de setmana va portar a la suspensió de nombrosos partits a l’aire lliure, o d’empescar-se canvis per tal d’evitar els ajornaments: a la Segona Catalana, el partit del Santa Pau es va jugar finalment a Tossa, on els d’Àlex Farrés van perdre per 1 a 0. Qui sí que va guanyar va ser el Besalú, que es va imposar 2 a 0 al cuer Porqueres amb gols de Roger Torrent i agafa aire a la part baixa de la classificació. Sant Jaume i Bosc de Tosca van haver de suspendre els seus enfrontaments. A la Tercera Catalana, destaca la cinquena victòria consecutiva de l’Hostoles, al camp de l’Anglès, una fita que també ha aconseguit Les Preses a la Quarta; l’equip de Carles Roura segueix la seva línia ascendent i va guanyar el Camós per 1 gol a 2. Aquí, el líder de la divisió és el Sant Roc, que compta tots els seus partits amb victòries. En bàsquet, derrota de tots els equips sènior de la comarca, així com en voleibol. En hoquei, segon empat consecutiu de l’Olot, que va treure un 1 a 1 de la pista del Folgueroles. En rugbi, derrota del Garrotxa Banyoles a Castelldefels, per 45 a 16, i en tennis taula, l’Olot torna d’Euskadi amb bones sensacions després d’haver guanyat dos dels tres partits, i es situa en tercera posició a la Divisió d’Honor. Qui està més content de tots, però, és el Club Natació Olot de waterpolo. Des que va arrencar la lliga suma tots els seus partits per victòries, la darrera a la seva piscina contra el Montjuïc B. El resultat final, per 10 a 6, permet als de Jordi Jerez de situar-se com a nous líders de la 2a Catalana.

x