Clients d’una botiga de telefonia aturen un robatori al centre d’Olot

El centre d’Olot ha viscut aquest matí un intent frustrat de robatori. Els fets han tingut lloc en un establiment de telefonia mòbil del carrer de Sant Rafel, passades les onze, quan hi han entrat quatre persones que volien emportar-se dispositius mòbils exposats tallant els cables de seguretat que protegeixen els aparells. El grup ha aconseguit sostreure un telèfon mòbil i ha sortit corrents de la botiga.

Els clients que es trobaven en aquell moment en el lloc dels fets són les que han evitat el robatori, retenint a un dels lladres. Es tracta d’un jove de 18 anys i veí de Blanes. Pocs minuts després, han arribat agents dels Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal d’Olot per detenir la persona retinguda per un delicte de furt. En el moment de la detenció, l’home portava a sobre el telèfon sostret i unes tisores amb les que suposadament hauria tallat el fil de seguretat dels terminals exposats. Policia Municipal, juntament amb Mossos d’Esquadra, han iniciat un dispositiu per trobar les altres tres persones que han presumptament participat del furt, de moment sense resultat.

x