DinàmiG dedica la jornada d’speed dating al sector del comerç

Crear noves oportunitats a persones que busquen feina i donar resposta a les necessitats del mercat laboral. Amb aquestes finalitats es porta a terme la jornada de l’Speed Dating que enguany es dedicarà al món del comerç. I es que el sector te un pes molt important a al comarca de la Garrotxa. Des de l’Àrea d’Ocupació de Dinàmig es considera un acte molt important ja que els resultats obtinguts en darreres edicions donen exemple d’una bona inserció.


A la comarca de la Garrotxa, el sector comerç hi té un pes molt important. En son un gran exemple les dades que ofereix l’Observatori Econòmic, social i Mediambiental de la Garrotxa 2017. Unes 4116 persones, que representen un total del 17,4% han estat contractades per a treballar en aquest sector a la comarca. Per això l’Àrea d’Ocupació de Dinàmig organitza el proper 13 de novembre una nova jornada de l’Speed Dating, enguany dedicada a aquest sector.

Estanis Vayreda, regidor de promoció esconòmica:”Aquesta vegada fem l’speed dating relacionat amb el comerç, ja que tenim moltes demandes d’empreses d’aquest sector, de persones per entrar-hi a treballar, ja sigui en grans superfícies o en petit comerç, i per tant organitzem aquest primer speed dating en pel sector del comerç a Olot i la Garrotxa.”

De les anteriors edicions dedicades a sectors com el d’hosteleria, turisme o sectors tècnics industrials se’n extreuen dades positives com ara que d’un total de 54 empreses i 150 candidats que representa un bon nivell d’inserció a les diferents ofertes dels sectors, i sobretot en el del comerç que és un valor a l’alça.

Estanis Vayreda, regidor de promoció esconòmica:”Les 280 ofertes que hem tingut per inserir persones al món laboral, el 14% són del sector del comerç.”

Els interessats a participar de l’Speed Dating d’enguany podran fer-ho fent la inscripcicó prèvia a la web de Dinamig ocupació.dinamig.cat fins el dijous 5 de novembre a les 2 del migdia. El dijous 8 de novembre es realitzarà el procés de selecció de tots els candidats. L’Speed dating dona resposta a les necessitats del mercat laboral i crea també noves oportunitats a persones que busquen feina.