El CPA Olot és reconegut al Palau de la Generalitat després de guanyar el 12è mundial

Nou reconeixement al Club Patinatge Artístic Olot pels títols aconseguits. Ahir dilluns, al Palau de la Generalitat, es va celebrar una recepció als rebre als clubs i esportistes individuals de la Federació Catalana de Patinatge que aquesta temporada han recollit èxits a nivell internacional. És el cas de les patinadores olotines, que no van faltar a l’acte com a campiones del món en grups de xou per 12a vegada. També es va reconèixer Eli Prat i Artur Balagué, que van ser medalla de bronze al Campionat Europeu de parelles. L’acte va ser presidit per Elsa Artadi, consellera de Presidència i Portaveu del govern i el sectretari general de l’Esport Gerard Figueras. Aquest últim va assegurar que confien en desencallar l’aportació de diners públics al patinatge català i que, s’està treballant perquè els patinadors tinguin consideració d’esportistes d’elit, tal com s’ha reivindicat en més d’una ocasió des del CPA Olot.

Deixa un comentari