Montagut busca un grup revelació per inaugurar la Festa Major

Montagut busca un grup revelació que inauguri la seva Festa Major. La iniciativa ha sorgit del Grup de Joves del Municipi que ha organitzat un concurs per trobar-lo. Els finalistes es podran veure durant la festa de la Gran Esparracada a finals d’aquest mes.


El Grup de Joves de Montagut ha posat en marxa un concurs per trobar un grup revelació que obri les festes del poble que es celebren el primer cap de setmana de maig. Entre tots els grups que es presentin l’organització farà una preselecció i els quatre finalistes es podran veure actuar durant la Gran Esparracada que es celebra a Montagut el 30 de novembre. És durant aquesta jornada quan el tribunal de selecció decidirà el guanyador.

Sergi Sanyas, Grup de Joves de Montagut: “Tenim una ponderació amb uns criteris de selecció. Hi ha molts aspectes que valorarem. Des de la resposta del públic, que segurament és la més interessant, l’actitud mostrada al pre-concert i al post concert, la qualitat musical, les proves de so i fins i tot la seva capacitat de difusió pròpia a les xarxes socials”

El que obtingui una millor puntuació serà el grup guanyador que tindrà, com a premi, inaugurar les Festes de Montagut el proper mes de maig. Amb aquesta iniciativa, el grup de joves del poble també vol donar oportunitats als grups no coneguts.

Julià Ruiz, Grup de Joves de Montagut: “Intentem donar oportunitat i veu a tots els grups de la comarca i de fora i així quan vagis a una festa de poble, com a públic, tindràs també l’oportunitat de descobrir alguna cosa nova”

L’organització donarà a conèixer els quatre grups finalistes dues setmanes abans de la celebració de La Gran Esparracada. Els grups interessats poden presentar-se fins al 2 de novembre.

x