La Unió Esportiva Olot engega la iniciativa ‘Benvinguts al visitant’ per afavorir l’estada de l’afició rival a la Garrotxa

La Unió Esportiva Olot, amb col·laboració amb l’Ajuntament, vol potenciar l’estada a la capital garrotxina dels aficionats dels rivals, amb el portal ‘Benvinguts al Visitant’. A partir d’ara, el club enviarà un dossier dels atractius d’Olot als contraris i les agències de viatge dels respectius equips.


Olot rep cada quinze dies un equip de Segona Divisió B, per enfrontar-se amb la Unió Esportiva Olot, procedents majoritàriament de les Illes Balears, el País Valencià o altres punts de Catalunya. Per afavorir la relació del futbol garrotxí amb la ciutat, impulsa una acció estratègica per atraure visitants. És la iniciativa ‘Benvinguts al Visitant’, un portal web que s’acompanya d’un dossier que es dirigeix a les agències de viatge de les ciutats dels equips rivals de la Unió Esportiva, a més dels propis clubs. Allà es desgranen els principals atractius de la Garrotxa, perquè també en pugui gaudir l’aficionat contrari.

 

Aquesta iniciativa vol ajudar al turisme de la ciutat, a més de promoure l’experiència agradable de ser a la Garrotxa acompanyant l’equip contrari a l’Olot. Això sí, des del club esperen que en la seva estada només tinguin un petit disgust, i és que el resultat del partit sigui favorable a l’equip local.