Turisme Garrotxa preveu més d’un 80% d’ocupació al pont de Tots Sants

Turisme Garrotxa preveu una bona ocupació per al pont de tots sants. Les dades son positives si es comparen amb les de l’any passat quan la inestabilitat política arran de l’1 d’Octubre va fer baixar l’ocupació tant a la Comarca com a la resta del país. El turisme internacional també està a l’alça i ajuda a desestacionalitzar el turisme de temporada.


Turisme Garrotxa preveu una molt bona ocupació per aquest pont de Tots Sants. Les dades enguany tornen a ser optimistes com ho havien estat anys enrere, tret de l’any passat quan es va notar l’ambient enrarit després del referèndum de l’1 d’Octubre i la inestabilitat política que vivia el país

Eduard Llorà, Presdient Turisme Garrotxa: “el que tenim a dia d’avui, és una previsió del 81%, almenys això és el que ens arriba des dels diferents establiments associats dels quals prenem la mostra. I això és molt més que l’any passat quan estavem arribant al 60% però hem de redcordar que l’any passat estavem en uns moments políticament delicats”

El turisme internacional també està repuntant i s’espera que vagi a l’alça per aquests dies de festa. Un turisme internacional que cada cop allarga més la seva estada a la comarca.

Eduard Llorà, President Turisme Garrotxa: “el que si que hem notat és que el turisme internacional està creixent i per aquests dies hi ha reserves d’estades de fins a 4 dies. El turisme internacional ajuda a desestacionalitzar el turisme temporal”.

Unes xifres molt positives que ajuden a desestacionalitzar el tursime de temporada i que el diversifica al llarg de l’any. Turisme Garrotxa preveu a més que la visita de turistes de la resta de l’Estat es manté estable i augura una bona temporada de tardor hivern.

x