Aquest dissabte se celebra l’acte de proclamació de l’Hereu i la Pubilla d’Olot i de la Garrotxa

Aquest dissabte al vespre es celebra l’Elecció de l’Hereu i la Pubilla d’Olot i la Garrotxa. Les votacions i escrutini dels candidats es farà el mateix dissabte durant el sopar i la proclamació es podrà seguir en directe per Olot Televisió.


Aquest dissabte és el dia gran dels hereus i pubilles de la comarca amb l’acte d’elecció de l’Hereu i la Pubilla d’Olot i la Garrotxa. Enguany són 25 noies i 23 nois de 8 barris d’Olot i 17 pobles de la Garrotxa els que opten als títols. Les votacions dels candidats es faran el mateix dissabte al vespre, durant la presentació dels candidats i el sopar posterior. Seran els delegats de cada poble i barri els que votaran el candidat que els sembla més adequat en base a una prova escrita que han fet tots ells.

Rosa Maria Teixidor, portaveu CIT: “Aquest examen és el que es dona als delegats, s’ho revisen i escullen quin és el millor candidat per ser hereu o pubilla”

Adela Moya, Vicepresidenta CIT: “Hi ha molta gent que erròniament es pensa que ja està triat. I no, això es fa el mateix dia, amb els delegats que fan la votació, fem l’escrutini informàtic i el que té més punts, és el guanyador”

Aquesta prova escrita es va fer  fa un parell de setmanes, durant la jornada de convivència de Sant Lluc, una diada que serveix també perquè els candidats es coneguin abans del sopar d’elecció d’aquest dissabte. L’acte d’elecció de l’Hereu i la Pubilla d’Olot i la Garrotxa es podrà seguir en directe per Olot Televisió, a partir de les onze del vespre.