El Club Hoquei Olot visita diumenge el Pavelló Poliesportiu d’un Juneda en hores baixes

El Club Hoquei Olot visitarà aquest diumenge el Pavelló Poliesportiu de Juneda. Els de Miki Ràfols necessiten la victòria  per no quedar penjats del liderat després dels dos empats consecutius de les últimes jornades.  Per al partit el tècnic ha pogut recuperar Joan Mangues que ha estat absent en el planter des de fa unes setmanes.


El Club Hoquei Olot afronta aquest diumenge un partit complicat contra el Juneda. Un Juneda que necessita guanyar després de la derrota contra el Hoquei Club Piera que els deixa tocats . Els olotins per la seva banda, agafen forces després dels dos empats consecutius aconseguits en les darreres jornades.

Miki Ràfols, Entrenador del Club Hoquei Olot: “sabem que tenim un desplaçament molt complicat per que a la primera jornada ja ens van guanyar i l’any passat tampoc vam ser capaços de guanyar-los en tots dos partits. És un equip jove amb molt de talent, que físicament estan forts i que tàcticament estan molt ben treballats pel seu entrenador. És un desplaçament llarg, una hora diferent de la que normalment juguem. Intentarem estar al màxim de preparats per sumar la victòria”

Ràfols ha pogut recuperar per al desplaçament Joan Mangas que reforçarà el planter. Els garrotxins necessiten la victòria per no quedar penjats del liderat.

Miki Ràfols, Entrenador del Club Hoquei Olot: “tenim tots els jugadors, hem recuperat en Joan Mangas que ha estat un temps fora de l’equip per motius personals. El recuperem per aquest desplaçament i amb tot l’equip bé”.

El partit es disputarà a les 4 de la tarda al Pavelló Poliesportiu de Juneda.  Un horari que implica als del Club Hoquei Olot modificar dinàmiques abans del partit però viatgen confiats en emportar-se la victòria.

El partit es podrà seguir en directe a través d’Olot Televisió