El CPA Olot competirà aquest dissabte al Catalunya Stars de patinatge a Girona

Aquest dissabte el CPA Olot torna a la pista: ho farà al pavelló de Fontajau, a Girona, per a participar al Catalunya Stars, una competició que agrupa el millor patinatge del país. L’equip olotí tindrà presència en dos seleccions: el grup A campió del món formarà part del combinat vermell, mentre que el duet format per Eli Prat i Artur Balagué competirà amb el grup blau.


Torna la festa del patinatge català. Per segon any consecutiu, la Federació Catalana organitza el Catalunya Stars, una competició que agrupa als millors patinadors del país, dividits en tres seleccions. I com no podia ser d’una altra manera, el CPA Olot hi ocupa un lloc destacat: les esportistes entrenades per Ricard Planiol i Ester Fàbrega formaran part de l’equip vermell, encapçalat per Pere Marsinyach i Sara Castillo; les olotines buscaran sumar punts per conquerir el títol amb el ball campió del món, el ‘Sense opcions’.

Tot i que el club animarà des de la grada i les xarxes socials l’equip vermell, el CPA Olot també tindrà presència en un altre combinat: el duet bronze de l’Europeu format per Eli Prat i Artur Balagué competirà amb l’equip blau.

L’acte tindrà lloc aquest dissabte al pavelló de Fontajau de Girona, i es podrà veure en directe per Olot Televisió i la Xarxa a partir de les sis de la tarda.

 

 

 

x