La UE Olot disputa un partit complicat diumenge contra l’Hércules que és l’actual líder de la Segona Divisió B

La Unió Esportiva Olot rep aquest diumenge a les 5 de la tarda el líder de la Segona Divisió B: l’Hércules d’Alacant. L’entrenador olotí Raúl Garrido es mostra convençut del treball dels seus jugadors, tot i que admet que s’enfrontaran a un dels equips més complicats de la categoria. Per al matx, el tècnic no podrà disposar de Masó per acumulació de targetes.


Un dels rivals més durs de rosegar de la Segona Divisió B arriba a Olot aquest diumenge. És el líder, l’Hércules, un dels equips amb més solera de la lliga per la seva trajectòria esportiva. Els alacantins visiten l’Estadi Municipal essent l’equip menys golejat de la categoria amb només cinc marques encaixades. L’enfrontament arriba en un període de sequera anotadora per la banda olotina, que no perforen la porteria rival des de fa tres jornades. Però el joc ofert pels de Raúl Garrido a Ontinyent fa que estiguin convençuts de treure un resultat positiu, malgrat la dificultat del rival.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”És un equip molt efectiu, molt ordenat, difícil de superar, amb les coses clares, molt pràctic i molt difícil”.

La Unió Esportiva Olot buscarà la victòria per trencar la ratxa de tres partits consecutius sense trobar-la. Les sensacions de la plantilla són optimistes, i volen aconseguir els tres punts per tornar a apropar-se a la part alta de la lliga.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “necessitem la victòria per definir-nos a on volem estar. Són importants. Són 3 punts vitals per a nosaltres i ho afrontarem amb aquesta força”.

L’Olot afrontarà el partit contra l’Hércules amb la baixa de Masó, sancionat per acumulació de targetes grogues. En canvi, qui recupera és a Jose Martínez, però probablement necessita més rodatge físic per recuperar les sensacions prèvies a la seva lesió, que l’ha tingut un mes aturat.

x