En llibertat el menor detingut per abusos a dones d’entre 60 i 88 anys a Olot, després de declarar a la Fiscalia

Queda en llibertat després de declarar a la Fiscalia de Menors de Girona el jove olotí de 16 anys detingut divendres per presumptes abusos a dones a la capital garrotxina, segons ha informat l’Agència Catalana de Notícies. Estaria al darrera de sis casos ocorreguts entre l’agost i l’octubre.


Aquest dilluns al matí ha passat a disposició judicial el menor de 16 anys acusat de presumptes agressions i abusos sexuals a dones d’edat avançada a la capital garrotxina.

El jove, resident a Olot, va ser identificat i detingut aquest divendres al voltant de les vuit del vespre pels Mossos d’Esquadra. Se li atribueixen un total de sis delictes, cinc d’abús i un d’agressió. La primera denúncia va produir-se el passat 7 d’agost i l’última el 10 d’octubre. Les víctimes serien dones d’entre 60 i 88 anys, a qui el jove abordava pel carrer.

L’acusat va sortir en llibertat després de declarar davant els Mossos i aquest dilluns ho ha fet després de prestar declaració a la Fiscalia de Menors de Girona.