El Club Skate Olot celebra el Campionat d’Scooter en la categoria júnior

El Campionat d’Scooter es va celebrar aquest dissabte a les pistes del Malatosquer. Una competició organitzada pel Club Skate Olot. De fet, es tracta de la primera competició d’scooter que s’organitza a la capital garrotxina. La cita va començar a les 12 del migdia amb la competició júnior. Aquesta categoria abraça tots els ‘riders’ d’entre 8 i 16 anys.

Toni Orozco, president Club Skate Olot: “Avui estem fent una competició d’scooter, organitzada pel nostre club. Al matí, hi ha la competició júnior i a la tarda hi haurà la competició pro. És la primera competició que es fa a Olot d’aquest esport, d’scooter. Ha vingut gent de totes les comarques, de moment”.

El Club Skate Olot va veure complert el desig que perseguia des de feia mesos el juny passat, quan es va inaugurar la nova pista de skate de Malatosquer. Des de llavors, totes les cites amb aquest esport han estat un èxit. El club va remarcar la importància dels joves i les noves generacions que estan agafant el relleu.

Toni Orozco, president Club Skate Olot: “El que estem buscant és que els més joves es vagin introduint a tots els esports que tenim. Hi ha moltes disciplines”.

La victòria no va ser per a ningú de casa, sinó que se la va emportar un ‘rider‘ de Terrassa. Pablo Rivera va ser el just campió de la competició. El segon a la classificació va ser Jan Montblanc i el tercer, Ian Díaz.

Pablo Rivera, guanyador: “Ha sigut molt difícil, és el primer cop que guanyo una competició. És molt gratificant guanyar”.

Tot i això, només una sola noia es va classificar per a disputar aquesta competició. Una dada destacable que demostra la feina que queda per fer en aquest camp. Una jornada de competició exitosa, en tot cas.

 

 

x