Alba Agustí i Sergi Matabosch han estat elegits Pubilla i Hereu de la Garrotxa 2018

La festa de proclamació de la Pubilla i l’Hereu d’Olot i de la Garrotxa ha tornat a ser una festa de la comarca i molt multitudinària. De fet, és de les més concorregudes de tot Catalunya. Més de 700 persones han assistit al sopar de proclamació que organitza, des de fa 45 anys, el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot. Alba Agustí, de Sant Jaume de Llierca, i Sergi Matabosch, de Batet de la Serra, han estat els elegits per representar a la comarca durant el proper any.


La vetllada ha començat a les sis de la tarda a l’Ajuntament d’Olot, on l’alcalde de la ciutat, Josep Maria Corominas, ha rebut a les 25 pubilles i 22 hereus al saló de sessions per fer la recepció oficial. Prèviament, a la tarda, l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, va rebre tots els candidats i candidates al saló de sessions de Can Joanetes. A l’acte hi van assistir l’Hereu de Catalunya 2018, Albert Collell, de Solsona; la Pubilla de les Comarques Gironines 2018, Neus Codina, de Breda, i la Pubilla de Catalunya 2015, Marta Serràn, de Sant Vicenç de Castellet. En tots els parlaments s’ha tingut un record pels polítics presos i els que estan a l’exili.

La nit ha seguit al restaurant la Deu d’Olot. A les nou del vespre ha començat el sopar que ha culminat a les onze de la nit amb la desfilada de tots els candidats i candidates des del menjador superior del restaurant fins a l’escenari de la sala inferior. I és que, de nou, la gran afluència de públic obliga al CIT d’Olot a habilitar dues sales per poder-hi encabir tota la demanda. Abans no s’ha fet públic el veredicte, que surt a partir dels vots que fan els mateixos representants de pobles de la Garrotxa i barris d’Olot, s’ha pogut veure una sorprenent actuació del Mag Sanyes, de Montagut.

 

x