El Club Bàsquet Garrotxa s’emporta el derbi contra el Club Bàsquet Olot (59-44)

El partit conegut com el derbi. Una de les jornades més esperades per jugadors, entrenadors i amants del bàsquet. El Club Bàsquet Garrotxa va superar el Club Bàsquet Olot per 15 punts de diferència. El matx va acabar amb un marcador de 59 a 44.

El partit va començar amb un ritme intens. L’equip local va iniciar el clàssic molt encertat, sobretot a la línia de tres punts. El conjunt de casa ja superava per 16 punts als visitants, al final del primer quart. La primera meitat va finalitzar amb el partit de cara per als blanc-i-negres.

La segona meitat va ser un reflex de la primera part del derbi. Tot i això, el Club Bàsquet Garrotxa es va relaxar i l’Olot ho aprofitava per acostar-se al marcador, sense trencar la diferència dels 10 punts. El tercer període va ser crucial per als de casa i van deixar a l’equip taronja gairebé a 20 punts de diferència.

Xevi Corcoy, entrenador CBGX: “Hem començat molt forts. Molt bé a la línia de tres punts, hem encertat molt el primer quart. Al segon quart hem baixat, ha sigut per ells, han estat més durs. El tercer quart hem tornar a marxar al marcador uns 20 punts, i a partir d’aquí, no han pogut seguir el ritme”.

 

Xevi Rodríguez, entrenador CB Olot: “Nosaltres som un equip que acabem de pujar a la categoria. És una categoria nova, i avui ens ha costat molt entrar al partit. Sempre ens han fet la goma. Si ens acostàvem una mica, tornaven a marxar”.

El conjunt visitant no es trobava còmode sobre el parquet de Sant Joan les Fonts i tots els rebots anaven a parar a mans locals. L’últim quart va acabar de sentenciar el partit. El matx va finalitzar 59 a 44. El Club Bàsquet Garrotxa consolida la tercera posició i el Club Bàsquet Olot baixa fins a l’onzena de la classificació.