La UE Olot completa un gran partit davant l’Hercules (0-0) i aconsegueix un punt amb gust de victòria

Empat sense gols de la Unió Esportiva Olot aquest diuemnge a casa contra l’Hércules d’Alacant, un dels millors equips de la lliga. Malgrat els jugadors de Raúl Garrido sumen una nova jornada sense marcar, l’equip va fer un partit excel·lent, donant una imatge que feia temps que no es veia.


Un partit excel·lent, així valorva Raúl Garrido en roda de premsa els noranta minuts jugats pel seu equip en el duel que els enfrontava ahir contra el tot poderós Hércules d’Alacant. Olot i Hercules són els dos equips de la part alta de la classificació que menys gols porten, però això no impedeix veure partidassos com el que es va poder viure ahir al Municipal d’Olot, malgrat l’entrada baixa a les graderies, amb només 1.111 espectadors.

Abans de començar el partit, la Unió Esportiva Olot va homenatjar les dotze vegades campiones del món de patinatge artístic i just després la pilota va començar a rodar. L’equip de Raúl Garrido va començar molt fort, amb un xut al pal que per ben poc es podia haver convertit en el primer gol de matx. L’Hercules amb prou feines era capaç d’aguantar les embastades del conjunt olotí, i de sort van estar que en cap d’aquestes ocasions la pilota entrés entre els tres pals. Un gol que no arribaria per part ni d’un equip ni d’un altre, tot i així l’Olot va jugar de tu a tu contra els líders de la categoria i van tenir un grapat d’ocasions a la primera meitat per anar-se’n amb avantatge al descans, però no va ser així.

A la segona meitat, lluny d’arrugar-se, com li va passar contra el Lleida fa unes setmanes, l’Olot va continuar intentant-ho, però els alacantins es van fer veure molt més que en els primers 45 minuts. A mesura que passaven els minuts, però, el gol no arribava i l’Hercules va fer un pas enrere, i va decidir adormir el partit i replegar-se, encara més, que a la primera meitat. Héctor Simon tindria una triple ocasió molt clara, però l’àrea petita visitant era un mar de defenses. Al final l’Olot gairebé té un ensurt, després d’una relliscada de Lluís Aspar, però Ginard, que va completar per enèsima vegada aquesta temporada una gran actuació, va aturar l’u contra u i va salvar un punt molt valuós per l’equip.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”Aquest punt és més una victòria de l’Olot que de l’Hèrcules perquè fins i tot en el tram final hem tingut oportunitats, com la triple d’Hector Simón i després una de Nierga. L’equip ha estat molt bé. L’afició ha d’estar contenta.”

Lluís Planagumà, entrenador Hèrcules:”La primera part l’Olot ha sigut molt superior ens ha creat moltes situacions de perill amb molta facilitat tant des de joc interior com des de joc exterior. I a nosaltres ens ha costat molt. Hem creat alguna acció de perill però no hem acabat de sentir-nos còmodes.”

Xavi Ginart, jugador UE Olot:”La qüestió és que ha servit per fer porteria a zero. Et pot quedar un mal gust d¡per la primera part [no haver aprofitat les ocasions], però bé, ells a la segona part també n’han tingut. Crec que és un bon punt, positiu, i l’equip està cap amunts.”

La setmana vinent els homes Raúl Garrido faran les maletes per visitar al Vila-real b, els nous líders de la lliga.