Núria Bailador i Jordi Ferrés, elegits Pubilla i Hereu d’Olot 2018

Aquest dissabte a la nit s’ha celebrat la proclamació de la Pubilla i l’Hereu d’Olot i de la Garrotxa del 2018, una festa que ha arribat a la 45a edició i que organitza el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot. D’entre les 25 pubilles i els 22 hereus s’ha escollit com a representants d’Olot a Núria Bailador Clavaguera, del barri de Sant Cristòfor i Mas Bernat, i Jordi Ferrés Perramon, del barri de Bonavista. La festa, que ha concentrat a més de 700 persones de tota la comarca, ha comptat també l’espectacle del jove Mag Sanyes, que ha deixat bocabadats als assistents amb diversos trucs d’il·lusionisme.


Prèviament, a la tarda, l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, va rebre tots els candidats i candidates al saló de sessions de Can Joanetes. A l’acte hi van assistir l’Hereu de Catalunya 2018, Albert Collell, de Solsona; la Pubilla de les Comarques Gironines 2018, Neus Codina, de Breda, i la Pubilla de Catalunya 2015, Marta Serran, de Sant Vicenç de Castellet. En tots els parlaments s’ha tingut un record pels polítics presos i els que estan a l’exili.