El CPA Olot guanya el Catalunya Stars de patinatge artístic amb l’equip vermell

El cap de setmana esportiu tenia molts punts d’interès: per una banda, el CPA Olot vivia el final de temporada del patinatge artístic a Girona, amb la celebració del Catalunya Stars. També ha tingut lloc el primer derbi de bàsquet de la Tercera Catalana, amb victòria pel Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc davant l’Olot.

El Catalunya Stars de patinatge artístic és la gran festa del final de temporada de la disciplina al país, i el CPA Olot també hi va prendre part. El seu equip, el vermell, va guanyar els altres dos combinats: una victòria on el CPA Olot hi va contribuir sumant trenta punts a la classificació, en l’última vegada que es va poder veure el xou Sense Opcions en competició oficial. Al Catalunya Stars també hi va participar el duet format per Eli Prat i Artur Balagué, amb l’equip blau.

En futbol, no ha estat un bon cap de setmana pels equips de Segona Catalana. El Sant Jaume va caure al camp del líder l’Escala per 3 a 0, el Santa Pau no va trencar la seva mala ratxa de derrotes i va sumar la cinquena contra el Quart, el Bosc de Tosca va perdre a Sant Feliu de Guíxols i el Besalú no va passar de l’empat a Caldes. Només queda un equip garrotxí imbatut: el Sant Roc de Quarta, que va guanyar el Castellfollit per 3 a 1 en un matx igualat.

En bàsquet es va viure el primer derbi garrotxí de Tercera, entre el Garrotxa Santjoanenc i l’Olot: els blanc-i-negres es van imposar per 59 a 44. En la mateixa categoria, el Vall d’en Bas va superar el Torroella per 62 a 48.

Qui segueix fort és l’Hoquei Olot B-Sensible: els de Miqui Ràfols es van imposar per 3 a 7 al Juneda, remuntant el resultat del partit d’anada. I alegria comuna al Vòlei Olot: el sènior femení va sumar la primera victòria de la temporada, contra el Barça B per 3 a 1, i l’equip masculí també es va imposar a la pista del Víkings Prat.