L’apocalipsi zombie arriba a les Planes d’Hostoles amb la primera edició d’un joc de rol en viu pels carrers del poble

Aquest cap de setmana llarg de Tots Sants diversos municipis de la comarca han celebrat actes propis d’aquestes dates com castanyades o activitats de Halloween. A les Planes d’Hostoles es va organitzar la primera edició d’un joc ambientat en un apocalisi zombie, que va comptar amb gairebé vuitanta participants.


Els zombies van prendre aquest dissabte a la tarda els carrers de les Planes d’Hostoles. Era la primera edició d’una original proposta que ha promogut l’ajuntament del municipi coincidint amb Tots Sants: un joc de rol en viu anomenat ‘Arriben els zombies’.

L’activitat, organitzada per una associació especialitzada, consistia en un recorregut de proves en escenes de terror repartides pel poble. Els participants, en el paper d’humans, havien de lluitar per sobreviure a l’atac dels zombies, al més pur estil de The Walking Death.

Laia Juez, Tècnica de cultura Aj. les Planes d’Hostoles: “Hi havia proves en una ermita antiga, una altra en un safareig… el poble ja ho dona, té molts carrers sense sortida i això ha agradat molt a l’organització”

Una vuitantena de persones, de la Garrotxa i també de municipis veïns entre els quals hi havia nens, però també joves i adults, van engrescar-se a passar por i posar-se en el paper dels morts vivents, en el cap de setmana més terrorífic de l’any.

x