Santa Pau posa en valor el producte fet a mà amb la primera edició del mercat La Iera, d’artistes i artesans

Santa Pau ha estrenat aquest cap de setmana un nou esdeveniment que posa en valor la feina dels artesans i els artistes. Demostracions, activitats i sobretot productes fets a mà, s’han pogut veure de prop i comprar durant tot el dissabte a la plaça del poble.


El bon  temps va acompanyar dissabte a la primera fira mercat d’artesans de Santa Pau. De bon matí ja el nucli medieval del poble va omplir-se d’artesans disposat a mostrar l’ofici. Cerveses, xocolata, sabons, cistells. L’Associació La Iera  ha estat l’encarregada de posar en marxa la fira. Un encàrrec del patronat de turisme de Santa Pau que vol reivindicar i  posar de relleu l’art del producte fet a mà.

Daniel Ortiz, Associació La Iera “El que volíem era prendre un caràcter diferenciador per a la fira, que l’element diferenciador fossin els artesans i el producte fet amb les pròpies mans”

Mostrar com es crea un gerro, com fer desodorants totalment naturals i sense alcohol….l’excusa ha estat bona per poder visitar una fira que espera ser un referent i desmarcar-se de la resta de fires que es fan a la comarca posant de relleu la qualitat en el producte.

Santa Pau es marca la fita de consolidar en properes edicions la fira d’artesans que en aquesta primera cita ha estat un èxit tant de públic com de participació.

x